Montag, 16. Juli 2018

Griezmann beledigt Kroatië na Tor met „loser“-dance van Fortnite

Automatisch gespeicherter Entwurf

Griezmann beledigt Kroatië na Tor met „loser“-dance van Fortnite

Antoine Griezmann werd beschuldigd van het verachten van Kroatië na het vieren van zijn doel met een „Neem de dans L“ van de populaire videogame Fortnite.

De multiplayer online game heeft de wereld de afgelopen maanden onweerstaanbaar veroverd. Een hele reeks voetballers, zoals Harry Kane en Dele Alli, geven toe dat ze de wedstrijden van het WK hebben gespeeld.

Griezmann, die al sinds mei doelen viert met de videogamedans, eindigde de viering op de grootste etappe van de finale van het Franse wereldkampioenschap voetbal tegen Kroatië
Na het sturen van Kroatische doelman Danijel Subaši? in de verkeerde richting, de Franse spits maakte een „L“ met zijn hand voor de verliezer.

„Griezmann, die de Fortnite L viering in een World Cup finale betwist, is het meest weerzinwekkende ding dat je ooit see,“ zei een fan.

„Ik vind het niet erg dat Griezmann viert met een Fortnite-dans, ik denk dat er veel gekke feesten zijn en het is gewoon iets waar hij van houdt, dus laat him,“ een andere Twitter-gebruiker antwoordde. „Maar waarom de dans die de tegenstander letterlijk een verliezer noemt? Ik heb er nooit over nagedacht, maar het is een s********* ding aan do,“ voegde ze eraan toe.

ITV deskundige Roy Keane riep het besluit op om de controversiÓle zin ,,disgusting“ op te leggen.

„Dit besluit walgt me, absoluut walgt me,“ Keane zei op rust. „De spelers van Kroatië verdienen beter. Ik rook. Schandalig besluit. “

De dans is een populaire viering wanneer een speler een andere concurrent in de coöperatieve sandbox survival videogame doodt. „Het is een belachelijk decision,“ zei Alan Shearer tijdens de tussentijdse evaluatie van de BBC. „Nee, het was een straf

„Het is te dicht bij hem om te reageren. Ik denk niet dat hij opzettelijk heeft geprobeerd om met de bal om te gaan. Hij kan niet zeker zijn, kan hij t,“ Rio Ferdinand voegde toe.

Het was Griezmann’s vierde doel op het wereldkampioenschap 2018, ver achter Just Fontaine’s 13 doelpunten op het toernooi 1958.

Der Beitrag Griezmann beledigt Kroatië na Tor met „loser“-dance van Fortnite erschien zuerst auf XBET.TIPS.



source https://www.xbet.tips/griezmann-kroatien-loser-tanz-fortnite/

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen